Dank je voor je interesse. Het doet me plezier dat je hier tijd voor maakt. Heb je interesse in loopbaanbegeleiding met loopbaancheques of personal coaching voor (solo)ondernemers en zaakvoerders, maak gerust je afspraak via de automatische afspraakplanner, Deze manier van afspraken inplannen bespaart ons heel wat heen- en weer gebel en gemail. Lekker efficiënt.

Het traject “Doen wie je bent, self-marketing voor solo-ondernemers” wordt twee keer per jaar georganiseerd. Net zoals de progress coaching voor klanten.

Ik heb erover te waken dat mijn agenda niet te vol loopt (of ik ben onvoldoende aandachtig tijdens onze gesprekken), maar ook niet te leeg (want het betreft mijn enige en volwaardig inkomen). En dat ik al de geïnteresseerden op een redelijke termijn een afspraakmogelijkheid kan aanbieden. Daarom is het belangrijk dat je zeker aanwezig bent op onze afspraak. Door omstandigheden zijn annulaties niet uitgesloten. Verwittig je minder dan vier werkdagen voor de geplande afspraak dat je het niet haalt, dan ontvang je een factuur van 55 € excl. BTW annulatiefee, met behoud van de beschikbare tijd op je loopbaancheque mocht je die inzetten.

Heb je je reeds geïnformeerd over loopbaancheques en plan je ze in te zetten? Vergeet dan niet dat ik de eerste cheque ten laatste tegen onze tweede afspraak nodig heb. Zoniet hebben we de afspraak te herplannen.

Heb je een vraag of wil je een samenwerking bespreken? Gebruik het contactformulier, mail naar info@charlottedemey.be of bel me op +32 473 23 09 75.

Facturatiegegevens + NIEUW AFSPRAAKADRES: Charlotte De Mey, Ziezo. Twaalfkameren 97, 9000 Gent, BE 834.990.054.

Kom je te voet of met de fiets, super, lekker fit en ecologisch. Kom je met de auto, dan vind je makkelijk een plekje in de straat. Denk eraan je parkeerticket te reserveren. De parkeerautomaat vind je om de hoek in de Johan Daisnestraat. Kom je met het openbaar vervoer? Neem de trein tot Sint-Pietersstation en daar kies je tram 2 of 4 en stap je af aan halte Rozemarijn. Dan heb je nog een klein stukje te stappen.

Charlotte - april 2017 (c) Silvie Bonne-2

NIEUW AFSPRAAKADRES: Twaalfkameren 97, 9000 Gent