Dank je voor je interesse. Het doet me plezier dat je hier tijd voor maakt. Wens je een afspraak in te plannen? Dit kan via de automatische afspraakplanner.  Deze manier van afspraken inplannen bespaart ons heel wat heen- en weer gebel en gemail. Lekker efficiënt.

Ik heb erover te waken dat mijn agenda niet te vol loopt (of ik ben onvoldoende aandachtig tijdens onze gesprekken), maar ook niet te leeg (want het betreft mijn enige en volwaardig inkomen). En dat ik al de geïnteresseerden op een redelijke termijn een afspraakmogelijkheid kan aanbieden. Daarom is het belangrijk dat je zeker aanwezig bent op onze afspraak. Door omstandigheden zijn annulaties niet uitgesloten. Verwittig je minder dan vijf werkdagen voor de geplande afspraak dat je het niet haalt, dan ontvang je een factuur van 55 € excl. BTW annulatiefee, met behoud van de beschikbare tijd op je loopbaancheque mocht je die inzetten.

Heb je je reeds geïnformeerd over loopbaancheques en plan je ze in te zetten? Vergeet dan niet dat ik de eerste cheque ten laatste tegen onze tweede afspraak nodig heb. Zoniet hebben we de afspraak te herplannen.

Heb je een vraag of wil je een samenwerking bespreken? Gebruik het contactformulier, mail naar info@charlottedemey.be of bel me op +32 473 23 09 75.

Facturatiegegevens: Charlotte De Mey, Ziezo. Kasteellaan 42, 9000 Gent, BE 834.990.054

Charlotte - april 2017 (c) Silvie Bonne-2