Samen non-stop vooruit

GROEPSTRAJECT PROGRESS COACHING

“Action in the foundational key to all success.”(Pablo Picasso 1881 – 1973)

Goede plannen zijn er in overvloed en velen hebben het talent en de creativiteit om sterke ideeën te bedenken. Maar slechts enkele daarvan monden uit in actie om er succesvolle projecten van te maken. Wanneer lukt het? Als de bedenkers niet bij de minste tegenslag de armen laten zakken. Worstel jij met valkuilen (zoals perfectionisme, gebrek aan klankbord, keuzestress, uitstelgedrag) die de uitvoering van een idee afremmen? Lees dan zeker verder.

 

Voor wie?

Voor creatieve solo-ondernemers met een duidelijk idee waar ze heen willen maar die extra sturing, inspiratie en aanmoediging kunnen gebruiken om in de actie te blijven tijdens de verdere ontwikkeling.

 

Hoe werkt het?

We werken samen in een kleine groep van vijf solo-ondernemers. We zorgen voor een veilige, inspirerende context waarbinnen we een groei mindset installeren en elkaar sterker maken. We beginnen met een opstartmeeting en gaan verder met vijf progress meetings aan de hand van jouw progress reports. Gedurende zes werksessies werken we aan elkaars vooruitgang met ruimte voor persoonlijke coaching en onderlinge kruisbestuiving. In een gesloten Facebookgroep houden we de uitwisseling gaande tussen de verschillende sessies door.

 

Wat verwacht ik van jou?

Tijdens de opstartmeeting nemen we de tijd om scherp te stellen waarin je precies vooruitgang wil boeken en om elkaars ideeën te leren kennen. Nadien is het aan jou om tussen de sessies door met de materie aan de slag te gaan en stap voor stap je idee verder te ontwikkelen. Tijdens de werksessies ben je bereid de aandacht te delen en jouw unieke bijdrage te leveren aan de groep. Ter voorbereiding van elke progress meeting ontvang ik jouw beknopt progress report van de afgelopen periode.

 

Welk resultaat?

Progress coaching reikt je een klankbord aan en zorgt voor een structurele opvolging zodat je minder twijfelt en vlotter beslissingen neemt die je project sneller naar een volgende fase brengen. Je motivatie krijgt een boost en je boekt aantoonbare vooruitgang want je kweekt de reflex om niet alleen intenties te formuleren, maar ook actie te ondernemen richting je doel. Resultaat? Je groeit ver boven je mogelijkheden die je nu ziet.

 

Praktisch

De opstartmeeting en progress meetings gaan op donderdagvoormiddag telkens van 9.30 tot 12.30 u. op onderstaande data:

  1. 9 november 2017
  2. 7 december 2017
  3. 11 januari 2018
  4. 8 februari 2018
  5. 8 maart 2018
  6. 19 april 2018

Intussen is deze groep gestart en compleet. Nieuwe data worden binnenkort gecommuniceerd. Wil je het graag als eerste weten? Hou deze pagina in het oog en registreer je op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte wordt gehouden van de volgende data.

 

Budget

625 € excl. BTW

 

Inschrijven

Schenk jouw idee of talent deze kans en stuur me een mail met de vermelding “inschrijving progress coaching groep thuis 4″. Of contacteer me voor meer info op info@charlottedemey.be of +32 473 23 09 75.

Omdat er per traject met een beperkt aantal deelnemers wordt gewerkt en ik soms mensen moet teleurstellen, is het belangrijk dat je zeker deelneemt. Door omstandigheden zijn annulaties niet uitgesloten. Afhankelijk van het tijdstip van de annulatie, wordt een stuk van het inschrijvingsgeld aangerekend .

  • Annuleer je meer dan 14 dagen voor aanvang, ontvang je een factuur van 312,5 € excl. BTW (50% van het inschrijvingsgeld)
  • Annuleer je minder dan 14 dagen voor aanvang, ontvang je een factuur van 468,75 € excl. BTW (75% van het inschrijvingsgeld)
  • Annuleer je binnen 48 uur voor de start van de workshop, ontvang je een factuur van 625 € excl. BTW (100 % van het inschrijvingsgeld)

Vinden we last-minute toch nog iemand die jouw plaats inneemt, dan ontvang je geen factuur.