Trajecten voor doorverwijzers

Workshop “maak van jezelf een sterk merk”

Met deze workshop help ik je medewerkers of kandidaten in het vinden van hun authentieke professionele identiteit zodat ze het vervolg van hun loopbaan doelbewust richting kunnen geven. Ik zet hen op weg om ook van hun unieke verhaal een merk te maken dat uitgroeit tot een referentie en een autoriteit in hun vakgebied. De workshop neemt één dag in beslag en kan zowel individueel als in groep. Zodra jij het groen licht geeft voor deze samenwerking ontvangen de deelnemers aan de workshop voorbereidend huiswerk alvorens we één dag intensief samenwerken. Nadien ontvangen alle deelnemers hun self-marketing rapport dat de opgedane inzichten in kaart brengt. We sluiten af met een individueel opvolggesprek voor elke deelnemer. Dankzij het vinden en formuleren van hun persoonlijke merkbelofte kunnen ze zichzelf beter op de kaart zetten in de arbeidsmarkt zodat potentiële opdrachtgevers en werkgevers makkelijker de weg vinden naar hun talenten. Wat hen een enorme boost geeft, want zo kunnen ze doen wat ze graag doen en volop de sterke kanten van hun persoonlijkheid uitspelen. Kortom, we laten hun talent bloeien.

Maak werk van hun merk en contacteer me voor meer info.

Workshop “What about me”

Struikelen jouw medewerkers of kandidaten ook wel eens over hun woorden wanneer ze de vraag krijgen wat ze precies doen? Hun persoonlijk merkverhaal heeft het potentieel hun beste self-marketingtool te worden. Dit komt neer op het samen schrijven van hun “about me” pagina op hun website (één van de meest en langst gelezen pagina’s op een website trouwens) of hun verhaal (summary) op hun linkedin profiel. Gedurende een halve dag bekijken we samen de noodzaak van een sterk persoonlijk merkverhaal, bepalen we de inhoud en vorm en vermijden we de veelgemaakte fouten. Nadien schrijven we ze samen af in hun woorden. Ze beschikken over een merkverhaal dat hen toelaat met de juiste mensen te verbinden en vertrouwen te krijgen van hun ideale opdrachtgevers of samenwerkingspartners. Zowel in de echte wereld als in de online wereld.

Denk je nu, help, wij zijn geen schrijvers! Neem contact op en we schrijven samen hun verhaal.

Self-marketing voor starters

Heeft u binnen uw organisatie starters die wat extra begeleiding kunnen gebruiken? Dan kan het self-marketing traject voor starters (individueel of in groep) het verschil maken. Want starters hebben een sterk idee en veel ambitie. Maar daarom niet de kennis, de inzichten en het zelfvertrouwen om hun merk neer te zetten en de juiste klanten te vinden. Tijdens dit traject bouwen we hun duurzaam en authentiek merk om hun opstart alle kansen te bieden en de basis te leggen voor hun succes op lange termijn. Gedurende zes werksessies bepalen we de sleutelelementen voor hun self-marketing. Tijdens elke sessie werken we rond aangeboden denkoefeningen met ruimte voor persoonlijke coaching en onderlinge kruisbestuiving. Op het einde van de rit hebben we hun merkbelofte en hun persoonlijk merkverhaal geformuleerd, hun naam en logo bedacht, hun social mediaprofielen up-to-date gebracht en een actieplan opgemaakt voor hun lancering. En dit alles rond hun definitie van succes. Zodat ze zich niet verliezen in de gangbare verwachtingen rond ondernemen.

Is dit de begeleiding die je je starters wil bieden? Neem dan vandaag nog contact op om samen op te starten.

Kunstreflectieworkshop

De zelfreflectie die kunst teweeg brengt (mits de juiste begeleiding) is van onschatbare waarde voor ons zelfbeeld. En kan een bijzonder waardevolle toetssteen zijn voor de persoonlijkheidsprofielen van uw kandidaten, medewerkers of klanten. Wanneer zij weerstand tonen tegen hun profiel of het onvoldoende aanvaarden, kan kunst dienst doen als een schitterende metafoor om dit proces te vergemakkelijken. We spreken af in het museum en na een verkennend gesprek begeleid ik de kandidaat bij deze boeiende reflectie-oefening.

Benieuwd wat deze bijzondere interactie voor jouw kandidaten of medewerkers te weeg brengt? Geef me een seintje en ik maak graag tijd een mogelijke aanpak samen te bespreken.

Kunstverbindingsworkshop

Als consultant of coach begeleid je klanten en teams binnen verschillende domeinen. Je merkt dat de teamleden goed samenwerken maar dat er door de waan van de dag nauwelijks sprake is van oprechte verbinding. Wil je hen als groep (2 tot 15 personen) op een originele en kwalitatieve manier laten kennismaken en waarderen in zowel de gelijkenissen als de verschillen? Dan is deze kunstverbindingsworkshop iets voor hen. Tijdens een gedeelde totaalbeleving van kunst ontstaat er namelijk een unieke verbinding vanuit hun diepe kern met de andere kijkers.

Lijkt dit je iets? Neem contact op om de inzetbaarheid ervan te bespreken.

Kunstbelevingsworkshop “ART RE:VISITED”

Ben je als teamleider of zaakvoerder op zoek naar een bijzondere ervaring voor je team?

ART RE:VISITED! staat voor een totaalbeleving van kunst en het verdiepen van deze ervaring. Hierbij staat de persoonlijke relatie tussen kunstwerk en toeschouwer centraal. De deelnemer gaat op zoek naar die werken die tot hem/haar ‘spreken’ en neemt de tijd om stil te staan bij die persoonlijke selectie van kunstwerken. Met behulp van eenvoudige associatietechnieken verschuift de focus van het cognitieve naar een totaalbeleving met al onze zintuigen. Een bijzondere ervaring die je vanaf dan op een totaal andere manier naar visuele kunst doet kijken. En bovendien erg boeiend om te delen met je collega’s.

Benieuwd? Neem contact op en we gaan samen op zoek naar de geschikte collectie.