Trajecten voor KMO’s in de creatieve industrie

Competentiecoaching

Het team waarin je werkt bestaat uit een bonte diversiteit aan sterke persoonlijkheden. Ieder met zijn competenties, eigen stijl en specifieke rol. En je bent maar zo sterk als de zwakste schakel. Wil je graag het beste uit elk teamlid halen om samen positieve vooruitgang te boeken? Dan is competentiecoaching voor jou en het team wat het verschil maakt. Want zo werkt ieder met zijn talent, vanuit zijn kracht en vol zelfvertrouwen. En wordt het gezamenlijk resultaat alleen maar straffer.

Investeer in je menselijk kapitaal en contacteer me voor meer info.

Veranderingstraject

Alles is voortdurend in evolutie. Je vak, de technologie, je mensen en zo verder. En dat brengt verandering teweeg. Wat de enige echte constante is in het leven. Voel je dat er verandering in de lucht hangt en wil je die bewust aanpakken zodat het veranderingsproces op een aangename manier verloopt richting een positief resultaat?

Contacteer me dan voor een kennismakingsgesprek en we bekijken samen hoe we deze dynamiek de meeste kans bieden.

Kernwaardensessie

Elk team, elke onderneming heeft baat bij een duidelijk kader om binnen te ondernemen. Het bepalen van de kernwaarden vormt de basis van dit kader. Waarden spelen zowel intern als extern en bepalen ons gedrag. Ze vormen een motivatiekracht om bepaalde acties wel of niet te doen en mensen te selecteren en te evalueren. Tijdens een interactieve workshop identificeren en formuleren we samen de kernwaarden van jouw onderneming.

Is dat wat je ontbreekt vandaag in je onderneming? Contacteer me gerust voor meer info.

Rollenworkshop

Beschik je over een competent team dat heel wat veranderingen de baas kan, maar heb je toch het gevoel dat er nog iets ontbreekt? Dan kan dit wel eens te maken hebben met de interpersoonlijke connecties over functionele en organisatorische grenzen heen. Met de rol die elk teamlid opneemt rekening houdend met de eigen competenties en verwachtingen, maar ook met de behoeftes van de anderen en het volledige team.

Rollen overstijgen taakverdelingen, functieomschrijvingen en organigrammen.

Het duidelijk bepalen en uitspreken van de rollen is een bijzonder waardevolle hefboom voor het succesvol functioneren als team. En het proces om hiertoe te komen, werkt bovendien als een mooie teambuilding activiteit.

Geloof je dat het bepalen van de rollen de juiste volgende stap kan zijn voor jouw team? Contacteer me dan voor meer info.

Kunstbelevingsworkshop “ART RE:VISITED”

Ben je als teamleider of zaakvoerder op zoek naar een bijzondere ervaring voor je team?

ART RE:VISITED! staat voor een totaalbeleving van kunst en het verdiepen van deze ervaring. Hierbij staat de persoonlijke relatie tussen kunstwerk en toeschouwer centraal. De deelnemer gaat op zoek naar die werken die tot hem/haar ‘spreken’ en neemt de tijd om stil te staan bij die persoonlijke selectie van kunstwerken. Met behulp van eenvoudige associatietechnieken verschuift de focus van het cognitieve naar een totaalbeleving met al onze zintuigen. Een bijzondere ervaring die je vanaf dan op een totaal andere manier naar visuele kunst doet kijken. En bovendien erg boeiend om te delen met je collega’s.

Benieuwd? Neem contact op en we gaan samen op zoek naar de geschikte collectie.

Kunstreflectieworkshop

De zelfreflectie die kunst teweeg brengt (mits de juiste begeleiding) is van onschatbare waarde voor ons zelfbeeld. Voel je dat het moment gekomen is om jullie als team open en kritische te spiegelen? Dan werkt kunst als een schitterende metafoor voor ons innerlijk bestaan. We spreken af in het museum en na een verkennend gesprek begeleid ik jullie bij deze boeiende belevingsoefening.

Benieuwd wat deze bijzondere interactie over jouw team bloot legt? Denk dan alvast eens na over een museum of tentoonstelling die je aanspreekt en bel me om een geschikt moment te prikken.

Kunstverbindingsworkshop

Je werkt goed samen als team maar door de waan van de dag is er nauwelijks sprake van oprechte verbinding. Wil je als groep (tot 15 personen) elkaar op een originele en kwalitatieve manier beter leren kennen en waarderen in zowel de gelijkenissen als de verschillen? Dan is deze kunstverbindingsworkshop iets voor jullie. Tijdens een gedeelde totaalbeleving van kunst ontstaat er namelijk een unieke verbinding vanuit je diepe kern met de andere kijkers.

Lijkt dit je iets? Neem contact op om de inzetbaarheid ervan in jouw team te bespreken.