Trajecten voor particulieren

Personal coaching

Heb je behoefte aan een klankbord om helderheid te scheppen? Advies bij een moeilijke beslissing? Steun in het bepalen en bereiken van een doel door middel van het inbouwen van nieuwe gewoontes? Of regelmatige aanmoediging en tips? Dan kan dit onder de vorm van een persoonlijke coaching sessie.

Bel me en we maken een afspraak.

Progress coaching: “samen non stop vooruit”

Goede plannen zijn er in overvloed en velen hebben het talent en de creativiteit om sterke ideeën te bedenken. Maar slechts enkele daarvan monden uit in actie om er succesvolle projecten van te maken. Wanneer lukt het? Als de bedenkers niet bij de minste tegenslag de armen laten zakken. Worstel jij met valkuilen (zoals perfectionisme, gebrek aan klankbord, keuzestress, uitstelgedrag) die de uitvoering van een idee afremmen? Ik reik je een klankbord aan en zorg voor een structurele opvolging zodat je minder twijfelt en vlotter beslissingen neemt die je project sneller naar een volgende fase brengen. We beginnen met een opstartmeeting en gaan verder met regelmatige progress meetings aan de hand van jouw progress reports. Je motivatie krijgt een boost en je boekt aantoonbare vooruitgang want je kweekt de reflex om niet alleen intenties te formuleren, maar ook actie te ondernemen richting je doel. Resultaat? Je groeit ver boven je mogelijkheden die je nu ziet.

Schenk jouw idee of talent deze kans en contacteer me voor meer info.

Individueel traject “van idee over actieplan tot resultaat”

We leven op alle vlakken in een geweldige tijd, waarin verandering een constante is en alles mogelijk lijkt. Hierdoor ontwikkelen veel mensen zijprojecten waarin ze hun passie of stiekeme ambities helemaal botvieren. Heb jij ook een talent waarvan je omgeving zegt “doe daar iets mee”. Vraag je je af wat je kan doen? En hoe je het aanpakt? Om je op weg te helpen heb ik dit individueel traject ontwikkeld. We laten ons helpen door het GROW-model, een letterwoord dat staat voor Goals – Reality – Obstacles/Options – Way forward. We starten met een kennismakingsgesprek, gevolgd door een vragenlijst, twee persoonlijke coachingsessies en eindigen met een opvolggesprek. Door dit proces krijg je inzicht in je ambities, mogelijkheden en beperkingen, maar ook een waardevol professioneel zelfbeeld en een motivatieprik om nu “echt iets te gaan doen” met dat verborgen talent, dat idee in het achterhoofd of die sluimerende ambitie. En je steekt natuurlijk een concreet actieplan op zak om je doel te bereiken.

Je toekomst begint vandaag! Wacht niet langer en contacteer me voor het kennismakingsgesprek.

Kunstbelevingsworkshop

Hou je van visuele kunst en ben je op zoek naar een bijzondere ervaring voor je gezin, familie of vriendengroep? Of enkel voor jezelf? Dan ben je aan het goede adres.

ART RE:VISITED! staat voor een totaalbeleving van kunst en het verdiepen van deze ervaring. Hierbij staat de persoonlijke relatie tussen kunstwerk en toeschouwer centraal. De deelnemer gaat op zoek naar die werken die tot hem/haar ‘spreken’ en neemt de tijd om stil te staan bij die persoonlijke selectie van kunstwerken. Met behulp van eenvoudige associatietechnieken verschuift de focus van het cognitieve naar een totaalbeleving met al onze zintuigen. Een bijzondere ervaring die je vanaf dan op een totaal andere manier naar visuele kunst doet kijken. En bovendien erg boeiend om te delen met je partner, vrienden of familie.

Benieuwd? Neem contact op en we gaan samen op zoek naar de geschikte collectie.

Kunstreflectieworkshop

De zelfreflectie die kunst teweeg brengt (mits de juiste begeleiding) is van onschatbare waarde voor onze zelfkennis. Voel je dat het moment gekomen is om jezelf een originele spiegel voor te houden? Dan kan kunst als een schitterende metafoor voor ons innerlijk bestaan werken. We spreken af in het museum en na een verkennend gesprek begeleid ik je bij deze belevingsoefening.

Benieuwd wat deze bijzondere interactie over jou bloot legt? Denk dan alvast eens na over een museum of collectie die je aanspreekt en bel me om een moment te prikken.

Kunstverbindingsworkshop

We maken allemaal deel uit van verschillende groep. Ons gezin, de collega’s, de uitgebreidere familie, de vriendengroep, de buren en ga zo maar door. Je merkt dat je goed opschiet maar dat er door de waan van de dag nauwelijks sprake is van oprechte verbinding. Wil je als groep (2 tot 15 personen) op een originele en kwalitatieve manier laten kennismaken en waarderen in zowel de gelijkenissen als de verschillen? Dan is deze kunstverbindingsworkshop iets voor hen. Tijdens een gedeelde totaalbeleving van kunst ontstaat er namelijk een unieke verbinding vanuit hun diepe kern met de andere kijkers.

Lijkt dit je iets? Neem contact op om te bespreken wat we kunnen uitwerken.

Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques VDAB

Klik hier voor meer info.