Trajecten voor solo-ondernemers

One-to-one workshop “maak van jezelf een sterk merk”

Met deze individuele workshop help ik je op weg om ook van jouw unieke verhaal een merk te maken dat uitgroeit tot een referentie en een autoriteit in jouw vakgebied.

Na een eerste kennismakingsgesprek geef ik je voorbereiding mee voor onze one-to-one workshop. Jouw self-marketing rapport brengt de opgedane inzichten van deze dag intensief samenwerken in kaart. We sluiten af met een opvolggesprek per videoskype. Dankzij jouw merkbelofte kan je jezelf beter op de kaart zetten en in de picture brengen, zodat potentiële klanten gemakkelijker de weg vinden naar jouw diensten. Wat je een enorme boost geeft, want je kan doen wat je graag doet en volop de sterke kanten van jouw persoonlijkheid uitspelen. Kortom, we laten je talent bloeien.

Maak werk van je merk en contacteer me voor meer info.

One-to-one workshop “What about me”

Struikel je ook wel eens over je woorden wanneer je de vraag krijgt wat je precies doet? Jouw persoonlijk merkverhaal heeft het potentieel je beste marketingtool te worden en is de eerste stap in jouw self-marketing actieplan. Dit komt neer op het samen schrijven van je “about me” pagina op je website. Eén van de meest en langst gelezen pagina’s op je website trouwens. Gedurende een halve dag bekijken we samen de noodzaak van een sterk persoonlijk merkverhaal, bepalen we de inhoud en vorm en vermijden we de veelgemaakte fouten. Nadien schrijven we het samen af in jouw woorden. Je beschikt over een merkverhaal dat je toelaat met de juiste mensen te verbinden en vertrouwen te krijgen van jouw ideale klanten. Zowel in de echte wereld als in de online wereld.

Denk je nu, help! Ik ben geen schrijver. Neem contact op en we schrijven samen jouw verhaal.

One-to-one traject self-marketing voor starters

Als starter hebt u een sterk idee en veel ambitie. Maar daarom niet de kennis, de inzichten en het zelfvertrouwen om uw merk neer te zetten en de juiste klanten te vinden. Tijdens dit traject bouwen we een duurzaam en authentiek merk om uw opstart alle kansen te bieden en de basis te leggen voor uw succes op lange termijn. Gedurende zes individuele werksessies bepalen we de sleutelelementen voor uw self-marketing. Tijdens elke sessie werken we samen rond aangeboden denkoefeningen met ruimte voor persoonlijke coaching. Op het einde van de rit heb je jouw merkbelofte en je persoonlijk merkverhaal geformuleerd, je naam en logo bedacht, je social mediaprofielen up-to-date gebracht en een actieplan opgemaakt voor je lancering. En dit alles rond jouw definitie van succes. Zodat je je niet verliest in de gangbare verwachtingen rond ondernemen.

Is dit de begeleiding die je nodig hebt? Neem dan vandaag nog contact om samen op te starten.

Progress coaching “samen non stop vooruit”

Goede plannen zijn er in overvloed en velen hebben het talent en de creativiteit om sterke ideeën te bedenken. Maar slechts enkele daarvan monden uit in actie om er succesvolle projecten van te maken. Wanneer lukt het? Als de bedenkers niet bij de minste tegenslag de armen laten zakken. Worstel jij met valkuilen (zoals perfectionisme, gebrek aan klankbord, keuzestress, uitstelgedrag) die de uitvoering van een idee afremmen? Ik reik je een klankbord aan en zorg voor een structurele opvolging zodat je minder twijfelt en vlotter beslissingen neemt die je project sneller naar een volgende fase brengen. We beginnen met een opstartmeeting en gaan verder met regelmatige progress meetings aan de hand van jouw progress reports. Je motivatie krijgt een boost en je boekt aantoonbare vooruitgang want je kweekt de reflex om niet alleen intenties te formuleren, maar ook actie te ondernemen richting je doel. Resultaat? Je groeit ver boven je mogelijkheden die je nu ziet.

Schenk jouw idee of talent deze kans en contacteer me voor meer info.

One-to-one traject “van idee over actieplan tot resultaat”

We leven op alle vlakken in een geweldige tijd, waarin verandering een constante is en alles mogelijk lijkt. Hierdoor ontwikkelen veel mensen zijprojecten waarin ze hun passie of stiekeme ambities helemaal botvieren. Heb jij ook een talent waarvan je omgeving zegt “doe daar iets mee”. Vraag je je af wat je kan doen? En hoe je het aanpakt? Om je op weg te helpen heb ik dit individueel traject ontwikkeld. We laten ons helpen door het GROW-model, een letterwoord dat staat voor Goals – Reality – Obstacles/Options – Way forward. We starten met een kennismakingsgesprek, gevolgd door een vragenlijst, twee persoonlijke coachingsessies en eindigen met een opvolggesprek. Door dit proces krijg je inzicht in je ambities, mogelijkheden en beperkingen, maar ook een waardevol professioneel zelfbeeld en een motivatieprik om nu “echt iets te gaan doen” met dat verborgen talent, dat idee in het achterhoofd of die sluimerende ambitie. En je steekt natuurlijk een concreet actieplan op zak om je doel te bereiken.

Je toekomst begint vandaag! Wacht niet langer en contacteer me voor het kennismakingsgesprek.

Screening zakelijke organisatie

Hoe goed je ook bent in je vak, al te vaak krijg je het gevoel maar de helft van je potentieel te realiseren omdat je er schijnbaar niks van bakt op zakelijk gebied. Die beperkende overtuigingen vormen een rem op je groei. Terwijl deze net je talent kunnen laten bloeien. We spreken af op jouw werkplek en nemen je communicatie, mailbox, planning, dossiers, budgetten en werkplek onder de loep. Doorheen deze screening reik ik je tips en tools aan zodat je beperkende overtuigingen op zakelijk/organisatorisch vlak worden omgezet in vermogende overtuigingen aan de hand van concrete actiepunten. Door stap voor stap nieuwe gewoontes in te bouwen in je organisatie til je jezelf en je zaak naar een hoger niveau met meer efficiëntie.

Wat je binnen de twee minuten kan doen, doe je best nu meteen, dus ik kijk uit naar je telefoontje of mail.

Kunstreflectieworkshop

De zelfreflectie die kunst teweeg brengt (mits de juiste begeleiding) is van onschatbare waarde voor onze zelfkennis. Voel je dat het moment gekomen is om jezelf een originele spiegel voor te houden? Dan kan kunst als een schitterende metafoor voor ons innerlijk bestaan werken. We spreken af in het museum en na een verkennend gesprek begeleid ik je bij deze belevingsoefening.

Benieuwd wat deze bijzondere interactie over jou bloot legt? Denk dan alvast eens na over een museum of collectie die je aanspreekt en bel me om een moment te prikken.

Kunstverbindingsworkshop

Als solo-ondernemer onderneem je hoofdzakelijk alleen. Wat niet betekent dat je geen deel uitmaakt van een team. Je vormt misschien wel een team met enkele vaste samenwerkingspartners. Of je maakt deel uit van een groter team bij één van je klanten bijvoorbeeld. Wil je als groep (2 tot 15 personen) elkaar beter leren kennen en waarderen op een originele en kwalitatieve manier in zowel de gelijkenissen als de verschillen? Dan is deze kunstverbindingsworkshop misschien wel iets voor jullie. Tijdens een gedeelde totaalbeleving van kunst ontstaat er namelijk een unieke verbinding vanuit je diepe kern met de andere kijkers.

Lijkt dit je iets? Neem contact op om de inzetbaarheid ervan te bespreken.

Personal coaching

Heb je behoefte aan een klankbord om helderheid te scheppen? Advies bij een moeilijke beslissing? Steun in het bepalen en bereiken van een doel door middel van het inbouwen van nieuwe gewoontes? Of regelmatige aanmoediging en tips? Dan kan dit onder de vorm van een persoonlijke coaching sessie.

Bouw deze externe visie alvast in en contacteer me voor een afspraak.

Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques VDAB

Klik hier voor meer info