Coaches

Omdat we samen verder komen, heb ik een team loopbaancoaches samen gesteld die helemaal doen wie ze zijn en ook jou daar naartoe kunnen begeleiden. Ieder vanuit haar specialisatie en op haar eigen manier. Zodat jij kan kiezen welke coach jou het beste ligt om de ontwikkeling door te maken die je verlangt. Twijfel je welke loopbaancoach het best bij je past? Contacteer Charlotte voor een kort overleg.

Charlotte De Mey

Ondernemen is bewegen, leren en groeien. Als loopbaancoach en bezieler van Ziezo. begeleidt Charlotte creatieve (solo-)ondernemers in het realiseren van zichzelf als merk, trouw aan wie ze zijn, wat ze doen, hoe ze het doen, waarom en waartoe. Op een pragmatische manier en met de blik vooruit brengt ze jou bij “doen wie je bent”. In 2017 verscheen haar eerste boek “Doen wie je bent. Self-marketing voor solo-ondernemers”. Het brengt de groep van creatieve en kritische denkers en doeners in beweging die (iets van) zichzelf in de wereld zetten in de overtuiging dat het betekenisvol is. Omdat ze niets liever wil dan leven in een wereld die mee gevormd wordt door jouw unieke bijdrage. Ze zet een opmerkelijke combinatie van expertises in: kunst, marketing en coaching.

Gent lees meer[email protected]

Anouk Mattheeuws

Mensen ontmoeten en ondersteunen om de volgende stap vooruit te zetten. Een stap richting meer energie en voldoening. Dat is wat Anouk doet. Tijdens de loopbaanbegeleiding begeleidt ze jou om je te verbinden met jezelf. Je leert onder andere wat je talenten zijn en vanuit verschillende perspectieven naar een situatie te kijken. Je zal je verbinden met je omgeving en jouw grotere geheel zodat je voelt wat je kan betekenen voor je kinderen, je collega’s, klanten, de maatschappij enz. Zo krijg je inzicht in jouw situatie, ontdek je wat je wil en leer je nieuwe vaardigheden. Hierdoor krijg je terug duidelijkheid, zal je makkelijker keuzes maken en zal je innerlijke rust toenemen.

Harelbekelees meer – [email protected]+32 494 36 69 60

Catherine De Vriendt

Bepaalde keuzes in je leven kunnen ervoor zorgen dat je eigen dromen even op de achtergrond geraken. En dat is heel normaal. Misschien vraag je je soms wel af ‘is dit het wel’?  In haar loopbaanbegeleiding focust Catherine op een oplossingsgerichte aanpak die zich richt op je talenten en kwaliteiten, maar ook stilstaat bij je noden. Je leert voldoende veerkracht ontwikkelen om je carrière zelf te sturen in een richting die jou het meest voldoening geeft. Catherine De Vriendt is coach, leerkracht en mama. Een bijzondere combinatie die ervoor zorgt dat ze goed de emoties in onze verschillende levensfases aanvoelt.

Merendree lees meer – [email protected]+32 475 65 66 90

Elke Pelemans

Al 12 jaar leert Elke mensen hun eigenheid herkennen, waarderen en gebruiken op een manier die hen vooruit brengt. In je eigenheid gaan staan, dat vraagt moed en stevigheid. Zeker als het om werk gaat. Zoiets doe je niet alleen. Je komt zó snel in de greep van stemmen die niet helpen. Daarom doen we het samen, met levengevende gesprekken, levengevende verhalen en levengevende skills. Dat is wat rust, helderheid en richting brengt. Kom af en zet u. Hier, in een zeteltje aan het raam, met zicht op weilanden, bossen en buizerds. Op 20 minuten van Antwerpen Centrum om precies te zijn.

Stabroek lees meer – [email protected]+32 486 624 399

Katrien Van Rossom

Wat Katrien elke dag drijft als coach is het samen op zoek gaan naar waar en hoe mensen de beste versie van zichzelf kunnen zijn. Al meer dan 15 jaar begeleidt ze mensen op kruispunten in hun leven en werk. Op die kruispunten kijken we samen naar wat ‘zin’ geeft, in de drie betekenissen van het woord: richting, goesting en betekenis. In haar eerlijke en enthousiaste stijl zal ze je bevragen en zorgzaam confronteren. Ze zal je helpen reflecteren, je breed en diep helpen onderzoeken wat er voor jou toe doet en wat niet. Vervolgens kijken we vooruit, ja zelfs wat dromen over hoe het zou kunnen zijn… om dan een haalbaar en pragmatisch plan te maken voor jouw (levens)loopbaan dat je stap voor stap kan uitvoeren. Zin om aan de slag te gaan? Katrien loopt met je mee.

Hoboken – lees meer[email protected]+32499347115

Chris Cuyt

Laat ons het eens anders bekijken. Lichter of dieper, breder of ondersteboven.” Al 15 jaar begeleidt Chris met bijzondere interesse mensen met loopbaanvragen. Samen helderheid brengen in wat soms duister of zwaar is geworden door te kijken naar wat wel werkt! Beweging brengen in wat is komen vast te zitten, daar maakt Chris haar missie van. Door eerst diep te luisteren, liefdevol te confronteren en je dan actief en doelgericht aan het werk te zetten. Leven en werken met goesting. Dat vraagt moed. Moed om op te nemen wat jou uitdaagt en achter te laten wat niet meer past.  Zodat je terug uitkomt bij jezelf en daar fier op kan zijn.

Kessel-Lierlees meer – [email protected]+32 494 69 23 86

Lia van Lier

Lia staat graag achter de coulissen om te observeren en te begeleiden. Ze houdt ervan mensen te inspireren om met lef in het leven te staan. No-nonsense, discretie en betrokkenheid typeren haar stijl. Als loopbaan- en re-integratiecoach daagt Lia je graag uit om “drempels” en weerstand te vertalen naar mogelijkheden om jouw doelen en dromen waar te maken. Jazz drummen is een passie die inspirerend werkt voor coaching. Op de achtergrond geeft Lia structuur met ruimte voor creativiteit, improvisatie en beleving in het tempo van het denkritme.

Sint-Niklaas – lees meer[email protected] – +32 470 13 39 48

Tomas Folens

Re-connect your life.

Ik ben Tomas en ben al mijn hele leven bezig met het thema verbinding. Als coach ga ik met mensen aan de slag die opnieuw verbinding willen maken met wie ze ten diepste zijn, met wat hen beweegt en wat hen passioneert. Coaching is echte verandering concreet maken zodat je helemaal tot je recht komt. Daarbij gaan we samen op zoek naar wat jou echt inspireert. We onderzoeken welke drempels weggeruimd dienen te worden zodat je met volle goesting werk en leven integreert tot een zinrijk geheel.

Lauwe – lees meer[email protected] – +32 486 79 42 66

Liesbeth Marckx

Je werk en leven zo inrichten dat je je eigen ding kunt doen op jouw manier? En je omgeving daarin meenemen? Daaraan bouwt Liesbeth met haar klanten.  Liesbeth is actief als coach sinds 2012 en heeft intussen meer dan 5.000 individuele uren op de teller, vooral met ondernemers en creatieve makers. Ze houdt van brainstormen en netwerken en verbindt graag alles en iedereen. Bij Liesbeth kan je bovenal helemaal jezelf zijn. Kernwoorden: rust, vertrouwen, no-nonsense en een goeie portie pit en ‘tough love’. Resultaat: inzicht, overzicht, focus, veel goesting én een plan om erin te vliegen!

Gent – lees meer[email protected] – +32 486 28 22 40

Valentine Van der Hauwaert

Vanuit haar fascinatie voor mensen, begeleidt Valentine jou op een persoonlijke en warme manier. Wat drijft jou? Welke talenten en activiteiten geven jou energie? Wat heb jij nodig? Wat is jouw potentieel? Ze stimuleert je tot zelfreflectie en brengt je weer in contact met wat jij echt belangrijk vindt, wie jij bent en wat jij wil doen.Sensitief, doorvoelend en met een vleugje humor zet ze je op weg, zodat jij het beste uit jezelf kan halen: op weg naar ‘die job’ die helemaal is wie jij bent.

Schilde – lees meer[email protected] – +32 474 88 96 25

 

 

"Het gaat niet over jezelf veranderen in functie van de markt, maar wel over het benaderen van jouw markt in functie van wie jij bent."

Meer info over het boek

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan en bovenop de maandelijkse nieuwsbrief ontvang je gratis de inleiding van het boek “Doen wie je bent. Self-marketing voor solo-ondernemers”.