Instagram voor professioneel gebruik

Met haar ervaring als social mediaconsultant voor verschillende bedrijven weet Laurence hoe belangrijk het is om Instagram op een professionele wijze in te zetten, en nog belangrijker: wat dit kan opbrengen voor je zaak. Informatie hierover vind je in overvloed, maar als je er niet thuis in bent zie je al snel door de bomen het bos niet meer. In de online wereld verandert alles immers in een ijltempo, en het is soms best lastig je plaats te claimen tussen de miljoenen andere accounts… Haar ervaring leerde haar welke beelden goed werken; hoe je je merkidentiteit kan integreren in je social mediastrategie; hoe je de juiste community bereikt én deze op een authentieke manier kan overhalen om je product te kopen of gebruik te maken van je diensten. Zodat je kan blijven doen wie je bent.

VOOR WIE?

Je biedt een dienst of product aan als freelancer, zelfstandige of kleine ondernemer en wil graag het meeste uit je Instagram Business Account halen. En toch dicht bij jezelf blijven.

HOE WERKT HET?
De workshop is een combinatie van theorie en praktijk. Laurence geeft al haar kennis over Instagram mee in theorie en je gaat ook hands-on aan de slag.

WAT VERWACHT LAURENCE VAN JOU?
Een basiskennis Instagram is handig. Zorg dat je weet hoe de basis van Instagram werkt en al een account hebt. Breng een opgeladen smartphone mee en indien mogelijk ook een laptop.

WELK RESULTAAT?
Na de workshop kan je volledig zelf aan de slag met je Instagram Business Account. Je zal een hoop informatie verwerken en er zelf de relevante zaken uit kunnen filteren. Je krijgt een boekje mee naar huis waar alles nog eens duidelijk op een rijtje staat voor als je het Noorden toch nog even kwijt bent.

WIE IS LAURENCE VANDER ELSTRAETEN?
Laurence Vander Elstraeten werkt onder de naam Lorrie Works als merk(mooi)maker. Haar diploma grafische vormgeving resulteerde in een passie voor #allthingsvisual. Aan de hand van onder meer fotografie en sociale media helpt ze merken (visueel) sterker te worden. Door haar brede en gevarieerde ervaring is ze van alle markten thuis.

PRAKTISCH

Deze workshop gaat door op vrijdag 3 juli 2020 van 9.30 tot 16.30 u bij  “Het objectief” in Gent. Er wordt een groep samen gesteld van max. vijf (solo-)ondernemers die vertrouwd zijn met “doen wie je bent” en hun activiteiten verder willen uitbouwen. En de nodige maatregelen voor het verhinderen van de verdere verspreiding van Corona worden in acht genomen.

BUDGET

  • Voor deze workshop betaal je slechts 364 € dankzij de 30% subsidie via de KMO-portefeuille voor ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen. (erkenningsnummer DV.O232535)
  • Je ontvang een factuur voor 520 € excl. BTW die je als kost kan inbrengen in je zaak.
  • BTW wordt niet gesubsidieerd.
  • Thee/water/koffie/lichte lunch zijn inbegrepen.
  • Inclusief het cursusmateriaal

 

 

 

INSCHRIJVEN

Graag inschrijven via mail naar info@charlottedemey.be met vermelding “Doen wie je bent Academie – Laurence – Het Objectief– 3/7/20”. Wens je meer informatie, contacteer me gerust op info@charlottedemey.be of +32 473 23 09 75.

Omdat er voor deze workshop met een beperkt aantal deelnemers wordt gewerkt en ik soms mensen moet teleurstellen, is het belangrijk dat je zeker deelneemt. Door omstandigheden zijn annulaties niet uitgesloten. Afhankelijk van het tijdstip van de annulatie, wordt een stuk van de inschrijvingswaarde aangerekend

  • Annuleer je meer dan 14 dagen voor aanvang, ontvang je een factuur van 260 € excl. BTW (50%)
  • Annuleer je minder dan 14 dagen voor aanvang, ontvang je een factuur van 390 € excl. BTW (75%)
  • Annuleer je binnen 48 uur voor de start van de workshop, ontvang je een factuur van 520 € excl. BTW (100%)

"Het gaat niet over jezelf veranderen in functie van de markt, maar wel over het benaderen van jouw markt in functie van wie jij bent."

Meer info over het boek

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang tweemaandelijks inspiratie in persoonlijke ontwikkeling voor ondernemers en leiders.