Afspraak inplannen

Dank je voor je interesse. Maak gerust je afspraak via de automatische afspraakplanner. Deze manier van afspraken inplannen bespaart ons heel wat heen- en weer gebel en gemail. Lekker efficiënt.

Ik heb erover te waken dat mijn agenda niet te vol loopt (of ik ben onvoldoende aandachtig tijdens onze gesprekken), maar ook niet te leeg (want het betreft mijn enige en volwaardig inkomen). En dat ik al de geïnteresseerden op een redelijke termijn een afspraak kan bieden. Daarom is het belangrijk dat je aanwezig bent op onze afspraak. Door omstandigheden zijn annulaties niet uitgesloten. Verwittig je minder dan vier werkdagen voor de geplande afspraak dat je het niet haalt, dan ontvang je een factuur van 55 € excl. BTW annulatiefee, met behoud van de beschikbare tijd op je loopbaancheque mocht je die inzetten.

"Het gaat niet over jezelf veranderen in functie van de markt, maar wel over het benaderen van jouw markt in functie van wie jij bent."

Meer info over het boek

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan en bovenop de maandelijkse nieuwsbrief ontvang je gratis de inleiding van het boek “Doen wie je bent. Self-marketing voor solo-ondernemers”.