Contact

Stel gerust je vraag via het contactformulier, [email protected] of +32 473 23 09 75


Ik gebruik je gegevens alleen om je bericht te beantwoorden (Privacyverklaring).

Maak je afspraak via de automatische afspraakplanner. Deze manier van afspraken inplannen bespaart ons heel wat heen- en weer gebel en gemail. Lekker efficiënt.
Ik heb erover te waken dat mijn agenda niet te vol loopt (of ik ben onvoldoende aandachtig tijdens onze gesprekken), maar ook niet te leeg (want het betreft mijn enige en volwaardig inkomen). En dat ik al de geïnteresseerden op een redelijke termijn een afspraakmogelijkheid kan aanbieden. Daarom is het belangrijk dat je zeker aanwezig bent op onze afspraak. Door omstandigheden zijn annulaties niet uitgesloten. Verwittig je minder dan vier werkdagen voor de geplande afspraak dat je het niet haalt, dan ontvang je een factuur van 55 € excl. BTW annulatiefee, met behoud van de beschikbare tijd op je loopbaancheque mocht je die inzetten.
Heb je je reeds geïnformeerd over loopbaancheques en plan je ze in te zetten? Breng dan a.u.b. de eerste cheque ten laatste tegen onze tweede afspraak mee. Zoniet hebben we de afspraak te herplannen.

Kom je te voet of met de fiets, super, lekker fit en ecologisch. Kom je met de auto, dan parkeer je makkelijk in de straat. Denk eraan je parkeerticket te reserveren. De parkeerautomaat vind je om de hoek in de Johan Daisnestraat. Kom je met het openbaar vervoer? Neem de trein tot Sint-Pietersstation en daar kies je tram 2 of 4 en stap je af aan halte Rozemarijn. Dan heb je nog een klein stukje te stappen.

Facturatiegegevens: Charlotte De Mey, Ziezo. Twaalfkameren 97, 9000 Gent, BE 0834.990.054.

"Het gaat niet over jezelf veranderen in functie van de markt, maar wel over het benaderen van jouw markt in functie van wie jij bent."

Meer info over het boek

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan en bovenop de maandelijkse nieuwsbrief ontvang je gratis de inleiding van het boek “Doen wie je bent. Self-marketing voor solo-ondernemers”.