Contact

Stel gerust je vraag via het contactformulier, info@charlottedemey.be of +32 473 23 09 75


Ik gebruik je gegevens alleen om je bericht te beantwoorden (Privacyverklaring).

Maak je afspraak via de automatische afspraakplanner. Deze manier van afspraken inplannen bespaart ons heel wat heen- en weer gebel en gemail. Lekker efficiënt.
Heb je je reeds geïnformeerd over loopbaancheques en plan je ze in te zetten? Breng dan a.u.b. de eerste cheque ten laatste tegen onze tweede afspraak mee. Zoniet hebben we de afspraak te herplannen.
Facturatiegegevens: Charlotte De Mey, Ziezo. Zonder-Naamstraat 14M, 9000 Gent, BE 0834.990.054.

Locatie

NIEUW AFSPRAAKADRES : Zonder-Naamstraat 14M, 9000 Gent

Kom je met de fiets of te voet? Welkom, je fiets kan je op de site een plekje geven.

Kom je met het openbaar vervoer? Het adres is op 550 m wandelen van Dampoort Station waar je aankomt met je bus of trein.

Kom je met de auto? Prima, parkeren kan je makkelijk op de parking van Gent-Dampoort (betalend) en dan wandel je in minder dan 10 min. tot hier. Parkeer je liever dichter in de buurt in de omliggende straten? Dat kan prima, is ook betalend.

"Het gaat niet over jezelf veranderen in functie van de markt, maar wel over het benaderen van jouw markt in functie van wie jij bent."

Meer info over het boek

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan en bovenop de maandelijkse nieuwsbrief ontvang je gratis de inleiding van het boek “Doen wie je bent. Self-marketing voor solo-ondernemers”.