Contact

Stel gerust je vraag via het contactformulier, [email protected] of +32 473 23 09 75


Ik gebruik je gegevens alleen om je bericht te beantwoorden (Privacyverklaring).
Maak je afspraak via de automatische afspraakplanner. Deze manier van afspraken inplannen bespaart ons heel wat heen- en weer gebel en gemail. Lekker efficiënt.
Heb je je reeds geïnformeerd over loopbaancheques en plan je ze in te zetten? Breng dan a.u.b. de eerste cheque ten laatste tegen onze tweede afspraak mee. Zoniet hebben we de afspraak te herplannen.
Facturatiegegevens: Charlotte De Mey, Ziezo. Dok Noord 4D 104, 9000 Gent, BE 0834.990.054.

Locatie

NIEUW ADRES SINDS 28 SEPTEMBER 2020: Dok Noord 4D – 104, 9000 Gent
De ingang bevindt zich in de doorgang tussen De Expeditie en Danspunt. Als je vóór de Expeditie staat met je rug naar Hal 16, ligt de doorgang aan je rechterkant (je herkent het aan de vele fietsenrekken). De ingang is tegenover Café Way. Je kan ook de blauwe pijlen richting 4D volgen.

Kom je met de fiets of te voet? Er zijn twee manieren om op de site te komen: via de Sint-Salvatorstraat (ingang aan grote metalen hek aan straatkant) of via de Ring (ingang via Groene Poort onder Delhaize-bord). Aan de Sint-Salvatorstraat is een fietsers- en voetgangersdoorgang ter hoogte van het grote metalen hek. Er zijn 75 overdekte fietsenstallingen voorzien op het terrein, in de doorgang tussen De Expeditie en Danspunt.

Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf Gent Sint-Pietersstation neem je tram 4 (Gent UZ – Ledeberg – Stelplaats) en kies je halte Tolpoort (op 200 meter wandelen van de ingang van Dok Noord aan de Sint-Salvatorstraat). Vanaf station Gent-Dampoort kan je te voet komen (15 min. wandelen, +/- 1,5 km) of bus 6 (richting Gent Watersportbaan – Mariakerke Post) nemen tot Gent Muidebrug. Van daar is het nog 5 minuutjes wandelen naar Dok Noord.

Kom je met de auto? Neem vanuit Antwerpen-Kortrijk (E17) of Brussel-Oostende (E40) de afrit Gent-Centrum en volg “Alle Richtingen”. Ga rechtsaf aan de verkeerslichten en volg de R40 richting Gent-Dampoort/Eeklo. Aan het Oktrooiplein (rond punt aan station Gent-Dampoort) rijd je verder richting Eeklo (3e afrit). Na 1,2 km kom je via het Stapelplein op Dok Noord. Volg verder de R40 en neem de bocht van 90° naar links. Iets voor de verkeerslichten kun je linksaf slaan in de Sassevaartstraat (straat parallel aan de R40). De inrit van de parking bevindt zich na 150 meter aan de rechterkant van de straat. Neem in de parking de uitgang Carelsplein op 100 meter wandelen van De Expeditie (gebouw F).
Opgelet: parking rondom de site is eveneens betalend (ook ’s avonds).

"Het gaat niet over jezelf veranderen in functie van de markt, maar wel over het benaderen van jouw markt in functie van wie jij bent."

Meer info over het boek

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan en bovenop de maandelijkse nieuwsbrief ontvang je gratis de inleiding van het boek “Doen wie je bent. Self-marketing voor solo-ondernemers”.