Het boek “Doen wie je bent, self-marketing voor solo-ondernemers”

Boek Charlotte De Mey, doen wie je bent, self-marketing voor creatieve solo-ondernemers
© Silvie Bonne Fotografie

Droom jij ook van die projecten waar je in alle vrijheid je ding kan doen? Lig je wakker van dat stemmetje in je hoofd dat je aanspoort meer naar buiten te komen met je werk? Of blijf je twijfelen aan de inhoud van je portfolio? Of misschien overweeg je stiekem om een nieuwe weg in te slaan? Droom jij er als solo-ondernemer van je brood te verdienen zonder het gevoel te hebben aan het werk te zijn, op een manier die helemaal past bij wie jij bent?

Dan is self-marketing wat je nodig hebt om te komen tot “doen wie je bent”. In tegenstelling tot “doen wat je kan”, vertrekt “doen wie je bent” van jouw volledige identiteit, en niet enkel van je beroep. Het is gebaseerd op je talentenbeeld en wordt daarbij niet uitsluitend door winst gestuurd, maar vooral door zingeving. Het gaat niet over jezelf veranderen in functie van de markt, maar wel over het benaderen van jouw markt in functie van wie jij bent.

Met dit boek ontwikkel je jouw authentiek merk, trouw aan wie je bent en wat je doet.  Het boek zit boordevol inspiratie, inzichten en denkkaders met als doel solo-ondernemers te brengen tot “doen wie je bent”. Wanneer we met z’n allen doen wie we zijn, bouwen we een ondernemerslandschap dat waarde creëert die niet alleen vandaag maar ook morgen nog van betekenis is. En dat niet enkel voor de ondernemers, maar tot ver buiten de ondernemerswereld.

“Doen wie je bent. Self-marketing voor solo-ondernemers” is te koop in de boekhandel. Is het niet voorradig, dan kan het ter plaatse of telefonisch besteld worden. Wil je het liever thuis laten bezorgen? Dat kan via Bol.com. Of bij de uitgever Pelckmans Pro. Wil je het liever eerst eens doorbladeren? Bij het Paard Van Troje en Boekhandel Limerick in Gent ligt er steeds een exemplaar voor je klaar.

Heeft u interesse een (reeks) workshop(s) (klein publiek) of een lezing (groot publiek) aan te bieden rond “Doen wie je bent. Self-marketing voor solo-ondernemers”? Laat dan van je horen op [email protected] en we werken samen uit wat er het beste voor u en uw organisatie werkt.

"Het gaat niet over jezelf veranderen in functie van de markt, maar wel over het benaderen van jouw markt in functie van wie jij bent."

Meer info over het boek

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan en bovenop de maandelijkse nieuwsbrief ontvang je gratis de inleiding van het boek “Doen wie je bent. Self-marketing voor solo-ondernemers”.