Kunstbelevingsworkshop

Art washes away from the soul the dust of everyday life.
PABLO PICASSO: 1881 – 1973

Wil je als ondernemer, leidinggevende of particulier graag op een bijzondere en oprechte manier met jezelf verbinden? Dat kan.

Kunst als reflectietool.

De zelfreflectie die kunst teweeg brengt (mits de juiste begeleiding) is van onschatbare waarde voor onze zelfkennis en identiteit. Kunst werkt als een schitterende metafoor voor ons innerlijk bestaan.

Wat is er nodig?

Je ogen, hersenen, hart, buik en lichaam. En een afspraak van een halve dag in onze agenda met de prachtige vaste collectie van het MSK in Gent die voor ons spiegelt. Geheel objectief, respectvol en zonder oordeel. En dan vallen de maskers af.

Voor wie?

Voor iedereen die houdt van een onvergetelijke ervaring.

Hoe kom ik er bij?

Kunst heeft altijd deel uitgemaakt van mijn leven. Het begon aan de hand van mijn moeke in het museum. Over de universiteitsbanken in de Kunstwetenschappen. Tot vandaag. Ik schrijf kunst een bijzonder waardevolle rol toe in onze zelfontwikkeling. Sinds de zomer van 2012 blog ik over de uitdagingen voor de solo-ondernemer waarbij mijn helden, de kunstenaars mijn vaste inspiratie vormen. Want van hen kunnen we als ondernemers en leiders heel wat leren.

Interesse?

In een voorbereidend gesprek bespreken we samen de bedoeling en de praktische informatie voor de kunstbelevingsworkshop. Neem contact via 0473 23 09 75 of info@charlottedemey.be

"Het gaat niet over jezelf veranderen in functie van de markt, maar wel over het benaderen van jouw markt in functie van wie jij bent."

Meer info over het boek

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang tweemaandelijks inspiratie in persoonlijke ontwikkeling voor ondernemers en leiders.