Geef een naam aan ieder jaar

Sinds 2011 geef ik elk jaar een naam.

Voor 2021 is het VOEDEN – GROEIEN – BLOEIEN.

Benieuwd hoe dat gaat, waarom je dat zou doen en wat het je brengt?

Kijk verder.

1 reactie op “Geef een naam aan ieder jaar

 1. Zo tof Charlotte,
  Ik ben daar vorig jaar mee gestart, het thema was ‘mijn jaar’. Mijn jaar om er te staan als coach. Om er te staan heb ik mezelf als ondernemer ontwikkeld (stelselmatig mijn omzet doen laten groeien) maar ook in de vaardigheden als coach (opleiding stress en Burn-Out en KernTalentenanalyse).
  Dit jaar is het thema ‘intuïtie’. Het zal een boeiend jaar te worden! Er staat al heel wat op de planning!
  Je kan het al een beetje terugvinden in mijn vernieuwde website waar ik het ‘over mij’ stukje veel meer vanuit mezelf geschreven heb dan van hoe het misschien zou moeten zijn.
  Leuk hè!
  Groetjes Anouk

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *